Studentski sportski savez Crne Gore u  saradnji sa Explorer d.o.o. i Avanturističkim parkom Gorica u sklopu  ovogodišnje #EUROPEANWEEKOFSPORT organizuje takmičenje studenata u prolazu avanturističkim stazama u srijedu, 30.09. tg. sa početkom u 13:00h. Cilj takmičenja je promovisanje sportsko-rekreativnih aktivnosti koje možete obavljati u gradu, na lokaciji Gorice, koja nudi sve prirodne i logističke uslove za sport i rekreaciju.

SSSCG obezbjeđuje besplatno učešće za prvih 40 studenata (najviše 10 timova po 4 takmičara) koji se prijave putem maila [email protected] najkasnije do 29.09.2020 do 16h ili na dan takmičenja ukoliko bude slobodnih mjesta.  U prijavi je neophodno navesti ime, prezime, kontakt broj i naziv fakulteta sa kojih dolaze takmičari. Ekipe su mješovitog karaktera i mogu biti sastavljene od momaka i djevojaka.

 

Očekujemo vas na Gorici!

#BeActive #UključiSe #Idus #LetsIdus

 

Takmičenje za studente:

12:30 – 13:00h   Registracija takmičara

13:15  Početak takmičenja 

Plava staza (visina 5 m, srednje teška staza, prosječno t prolaska 30 min)

Crvena staza (visina 9 m, teška staza, prosješno t prolaska 40 min)

15:30h  Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada

 

Propozicije: takmičenje je ekipno (4 osobe po ekipi), mjesta se dodjeljuju za nabrži prolaz svih članova ekipe kroz avanturističke staze. Tok takmičenja prati žiri i sudije. Vrijeme se mjeri štopericom od početka prolaza staze prvog člana ekipe do prolaska zadnjeg člana ekipe.

Po proglašenju pobjednika, pozivamo sve takmičare i posjetioce na živu svirku uz bend Boston Duo, sa početkom u 16h na terasi loakla Avanturističkog parka Gorica.

Takmičenje je obezbijeđeno bezbjednosnim timom certifikovanih instruktora, ekipom prve pomoći koja će biti na licu mjesta tokom cjelokupnog takmičenja.

Takmičenje se održava uz poštovanje svih epidemioloških mjera propisanih od strane NKTa.