Danas su u Sali SKC-a odigrani polufinalni mečevi YU Planet I Studentske lige Crne Gore u futsalu.

Uloge favorita opravdali su Fakultet za sport i fizičko vapitanje i Policijska akademija koji su se kao jedine neporažene ekipe zasluženo našle u finalu ovogodišnjeg takmičenja.

Fakultet za sport je u gradskom derbiju savladao kolege iz Studentskog doma rezultatom 4:3. I jedni i drugi su nametnul žestok tempo igre od početka susreta pa je Studentski dom NK poveo već u petom minutu golom Nikčevića. Do kraja poluvremena ređale su se šanse a Difovci su preokrenuli rezultat u svoju korist golovima Vukčevića, Gardaševića i Popovića, a aplauze oko stotinjak gledalaca izmamio je golman domaćih Čađenović koji je istrčao kontru a potom lob udarcem savladao kolegu na golu Studentskog doma, za veliku prednost na poluvremenu. Do kraja nije bilo veće neizvjestosti a Studentski dom je uspio da ublaži poraz u finišu meča, ali nije imao snage za poravnanje.

U drugom polufinalnom meču, debitanti u I ligi ekipa Policijske akademije, predvođena braćom Ćalasan kontrolisala je dešavanja na terenu od prvog minuta pa su zasluženo ostvarili plasman u finale pobjedom protiv ekipe ETF-a rezultatom 8:4.

 

I YU Planet liga:

Polufinale:

 

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje – Studentski dom NK 4:3 (4:2)

Sudije: Žarko Markuš i Momo Saveljić

Strijelci: Vukčević u 11, Gardašević 15, Popović 18, Čađenović u 18. minutu za Fakultet za sport i fv, Nikčević u 5, 20 i 35. minutu za Studentski dom NK.

Fakultet za sport i fv: Čađenović, Vukčević, Janković, Guberinić, Savović, Kovačević, Prelević, Korać, Gardašević, Popović.

Studentski dom NK: Škiljević, Vuković, Pejović, Raketić, Vujačić, Vučeljić, Nikčević.

 

Elektrotehnički fakultet – Policijska akademija 4:8 (1:4)

Sudije: Žarko Markuš i Momo Saveljić

Strijelci: Čolović u 8, 35, 39, Vukanić u 39. minitu za ETF, M.Ćalasan u 3, 32, Ralević 8, 33, Kovačević 12, Dević 20, N.Ćalasan u 34 i 35. minutu za Policijsku akademiju.

ETF: Dobrašinović, Vukanić, Miladinović, Simunović, Čolović, Kandić, Mijušković, Rakić, Đešević.

Policijska akademija: Knežević, N.Ćalasan, M.Ćalasan, Ralević, Kovačević, Dević.