U utorak 03.05.2016 god. odigrano je finale Luštica bay studentske lige u rukometu, sastali su se stari znanci iz grupnog takmičenja. Iako se ekipa Ekonomskog fakulteta u III kolu poigravala sa ETF-om  (29:15), Elektraši su u finalu pokazali sasvim drugačiju igru. Na početku su obije ekipe ušle oprezno, tako da se igralo gol za gol. Sredinom prvog poluvremena ETF je organizovanom i disciplinovanom igrom došao do prednosti i ozbiljno uzdrmao Ekonomiste koji su odmah zatražili tajmaut. Nakon tajmauta igra Ekonomista se stabilizovala i iz napada u napad topila se razlika ETF-ovaca, koji su na pauzu otišli sa dva gola zaostatka.

Drugo poluvrijeme nije donijelo ništa  novo, Ekonomisti su održavali razliku i uz pomoć raspoloženog  Lipovine na golu koji je sa par odličnih odbrana pomogao napadu svoje ekipe da na kraju pobjede sa pet golova razlike, i u svojoj riznici trofeja dodaju još jedan. Ekonomisti su tako odbranili titulu osvojenu prošle sezone, Elektrašima je ovo najbolji rezultat, a u svojem prvom nastupu u ligi, rukometna ekipa Studentskog doma iz  Podgorice zauzela je treće mjesto.

Ekonomski fakultet – Elektrotehnički fakultet 25:20 (12:10)
Ekonomski fakultet:  N. Lipovina, Stanković, Milatović 3, Đuričković, Marković 3, Otašević 3, Kažić, D. Lipovina 2, Joksimović 3, Povličić, Obradović 2, Erović, Dalagija 9.
Elektrotehnički fakultet:  Pajović, Perović 1, Zindović 8, Ivanović 4, Burić, Ružić 2, Orović 2, Đurasović 1, Pavićević 1, Grbović 1.

 

Related Posts