Odigrani su polufinalni dueli prvog Studentskog kupa Crne Gore u minifudbalu, a plasman u finale izborile  su ekipe Elektro Čarapić i Index club. Elektro Čarapić je u polufinalu bio bolji od FK Avgust, savladavši ih rezultatom 5:3, iako su već nakon nešto više od minuta igre imali zaostatak od jednog gola. Brzo su konsolidovali redove i već do poluvremena preokrenuli rezultat u svoju korist (2:1), a u drugom poluvremenu nastavili istim tempom i poveli sa 5:1. Sve što su momci iz  ekipe FK Avgust uspjeli uraditi do kraja meča je da ublaže poraz.

Index club je prikazao još jednu u nizu odličnih partija i ubjedljivo savladao neugodnu ekipu FPN UDG. Bolji su boli momci iz Index-a od početka meča, terensku inicijativu krunisali sredinom prvog  poluvremena sa dva brza gola, što je bio i rezultat prvog poluvremena. U nastavku meča ništa novo, još dva pogotka pobjedničke ekipe, da bi Kalezić pogotkom sredinom nastavka samo ublažio poraz.

Finalni meč na programu je sjutra (nedjelja, 05. avgust) u 21 čas, dok će se sat ranije odigrati meč za treće mjesto.

FK Avgust – Elektro Čarapić 3:5 (1:2)
Strijelci: Milikić 2, Radović 35, Ramović 37 za FK Avgust, Vlahović 15, Pavićević 19, S.Čarapić 22, Otašević 29, S. Vukadinović 33 za Elektro Čarapić.
Žuti karton: Radović (FK Avgust).
FK Avgust: Milikić, Ramović, Dedović, Đurović, Vukčević, Radović, Đukanović.
Elektro Čarapić: I. Čarapić, S. Čarapić, Otašević, V.Vukadinović, Grbović, Pavićević, Sekulić, S.Vukadinović, Vlahović.

Index club – FPN UDG 4:1 (2:0)
Strijelci: Bojović 9, 23, 27, Lj.Konatar 11 za Index club, Kalezić 31 za FPN UDG.
Index club: Kanalić, Femić, N.Konatar, Bojović, Lj.Konatar, S.Konatar, Alavać, Gojačanin, Rovčanin, M-Čolović, N. Čolović.
FPN UDG: Jovović, Kurpejović, Dobrović, Kljajević, Luboder, Pejović, Lopičić, Kalezić.

Related Posts