Juče je u sali SKC UCG startovalo ovogodišnje izdanje Studentske lige Crne Gore u odbojci. Učešće je uzelo osam ekipa koji su podijeljeni u dvije grupe.

U grupi A, ETF je savladao velikog rivala, ekipu Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića rezultatom 2:0 dok je PMF slavio nakon preokreta protiv ekipe MTF-a rezultatom 2:1.

U grupi B, višestruki šampioni i jedan od favorita takmičenja, ekipa Ekonomskog fakulteta, savladala je ekipu Arhitektonskog fakulteta rezultatom 2:0. Predvođeni fantastičnim Ilijom Ivanovićem ekonomisti su protivničkoj ekipi prepustili samo 19 poena u ovom duelu.

Kakav peh za Pravni fakultet. Od pobjede su ih dijelila samo dva poena. Nakon što su slavili u prvom setu 25:15, u drugom su imali prednost 23:20 ali ih je povreda Tomašević spriječila da meč privredu kraju jer su nastupili sa samo šest igrača, pa je Studentski dom osvojio bodove u ovom duelu službenim rezultatom.

 

Grupa A:

Elektrotehnički fakultet – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 2:0 (25:23, 25:13)

Sudije: Stefan Osmajić i Bogdan Žižić.

ETF: Novović, Lazinica, Stojanović, Jašović, Perošević, Pilica, Lukovac, Vulanović.

Fakultet za sport i fv: Knežević, Stojanović, Hodžić, Međedović, Vujačić, Ćupić, Čarapić, Vukčević, Škiljević, Vukadinović, Zečević, Glavčić.

 

Prirodno-matematički fakultet – Metalurško-tehnološki fakultet 2:1 (21:25, 25:16, 15:8)

Sudije: Stefan Osmajić i Bogdan Žižić.

PMF: Čakar, Mašković, Vukotić, Barović, Doderović, Grgurović, Taušan, Sošić.

MTF: Dašić, Stojović, Mirković, Vujović, Živković, Đurović.

 

 

Grupa B:

Studentski dom NK – Pravni fakultet 2:0 službeno

Sudije: Stefan Osmajić i Bogdan Žižić.

Studentski dom NK: Roganović, Bajković, Madžalj, Pejović, Raketić, Ječmenica, L.Vukčević, Vraneš, M.Vukčević, Ćaćić, Savović, Ćalasan.

Pravni fakultet: Laković, Martinović, ilić, Vujović, Tomašević, Šćekić.

 

Ekonomski fakultet – Arhitektonski fakultet 2:0 (25:8, 25:11)

Sudije: Stefan Osmajić i Bogdan Žižić.

Ekonomski fakultet: Radulović, Perović, Petranović, D.Ivanović, Skoko, Vlahović, I.Ivanović, Veličković, Šćepanović, Đurković, Globarević.

Arhitektonski fakultet: Maslak, Perović, Kostić, Vasović, Kuzmanović, Merdović, Suknović, Maksimović, N.Ćalasan, R.Ćalasan, Milović, Vasović.

 

 

 

 

 

 

Related Posts