Skupština Studentskog sportskog saveza Crne Gore održana je u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru radi usklađivanja rada, organizacije i opštih akata saveza sa novim Zakonom o sportu i izbora organa upravljanja za naredni mandatni period.

Za novog predsjednika Studentskog sportskog saveza Crne Gore imenovan je Ivica Todorović, direktor Karijernog centra Univerziteta Crne Gore, dok će Predrag Zečević obavljati funkciju Predsjednika Skupštine SSSCG u narednom petogodišnjem mandatu.

Uz Todorovića, za članove Upravnog odbora SSSCG imenovani su Ivan Jovetić, profesor na Univerzitetu Donja Gorica, te Jovan Gardašević, profesor na Fakultetu za sport Univerziteta Crne Gore, Rajko Šebek  i rukometašica Budućnosti i crnogorska reprezentativka Đurđina Jauković iz reda studenata-sportista.

Na Skupštini je usvojen i novi Statut SSSCG usklađen sa novim Zakonom o sportu i koji je dobio saglasnost Ministarstva sporta.

Takođe, usvojeni su i izvještaj o realizovanim aktivnostima i finansijski izvještaj saveza za prošlu godinu, kao i Plan aktivnosti i finansijski plan za tekuću godinu.

Related Posts