U  mjesecu novembru, u organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore startovaće Studentska liga Crne Gore u malom fudbalu – futsalu. Koristimo ovu priliku da pozovemo studente vašeg fakulteta da se organizuju i uzmu učešće u ligi. Studentska liga Crne Gore u futsalu jedan je od najvećih studentskih sportskih događaja na nacionalnom nivou i svake godine aktivno učešće uzme preko 250 studenata.
Važni datumi:
28.10.2020                 krajnji rok za prijave ekipa
28.10.2020                14 časova – Generalni tehnički sastanak i žrijeb (Multimedijalna sala SKC UCG)
01.11.2020                 Početak lige
Nakon Generalnog tehničkog sastanaka i žrijeba neće biti moguće naknadno prijaviti ekipu. Ekipa se smatra prijavljenom ukoliko je kompletirala dokumentaciju.
Prije početka žrijeba Takmičarska komisija će pregledati pristiglu dokumentaciju i konstatovati koje su ekipe pravilno izvršile prijavu.
Ističemo da je učešće u Studentskoj ligi Crne Gore u futsalu besplatno.
Da bi se ekipa pravilno prijavila za SLCG u futsalu neophodno je pripremiti sljedeću dokumentaciju:
  1. Popunjenu Generalnu formu (Generalna forma – futsal-2020), do Generalnog tehničkog sastanka
  2. Potvrde o studiranju za sve Igrace (potvrda mora biti izdata, pečatirana i potpisana od strane Studentske službe fakulteta) za studijsku 2020-2021. godinu, do prve utakmice.
  3. Ljekarska uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti za bavljenje sportom za sve igrače (dostaviti do prve utakmice) – Obavezno!
  4. Kopiju lične karte za sve igrače, do prve utakmice (ili ličnu kartu na uvid prije svakog meča)
Takođe bi napomenuli da treneri, pomoćni treneri i delgati moraju nositi zaštitnu masku i poštovati sve mjere i preporuke koje su donešene u sklopu NKT Crne Gore. Napominjemo još jednom da je zabranjeno prisustvo gledalaca na sportskim događajima.
Jedan fakultet može prijaviti samo jednu ekipu.

Related Posts