Ekipa Studentskog doma nije uspjela da ponovi igru iz prvog meča polufinalne serije Prve crnogorske futsal lige odigranog u subotu. Sinoć je ekipa Titograda pokazala kvalitet, želju, jedinstvo, i sve ono što je krasilo Studente u prvom meču bilo je na strani protivničke ekipe. Na kraju identičan rezultat, 7:1, tako da će o putniku u finale odlučivati majstorica, koja će se odigrati u subotu, 03. juna od 18:30 u dvorani Verde u Donjoj Gorici. Plasman u finale već je izborila ekipa Agame, savladavši u dva meča (3:1, 6:1) sastav Baja Pivljanina.

A sinoćni meč je obilježila nervozna igra na startu i jednih i drugih, mnoštvo nepotrebnih rasprava, a sudije su žutim kartonima pokušavale da smire rivale. Krenuli su od starta sa napadima igrači Titograda, ali su i Studenti imali nekoliko šansi pri rezultatu 0:0. Do prvog gola došlo je u osmom minutu kada je Barović savladao kapitena Vučetića. Kada je Radonjić u 14. minutu izjednačio činilo se da momci trenera Markovića mogu odreagovati i vratiti se na pravi način u meč, međutim iskusni protivnik je svaku i najmanju grešku iskoristio i do poluvremena stigao do, kasnije se ispostavilo nedostižne, prednosti – 4:1. U nastavku se istakao kapiten Vučetić odbranivši dva kaznena udarca, a šanse da smanje prednost rivala imali su Femić, Vidaković, Darmanović i Ristić, ali je ipak reprezantivni golman Despotović  u drugom poluvremenu ostao nesavladan.

Na treneru Markoviću i igračima je da što prije zaborave ovaj meč, i što mirnije i koncentrisanije uđu u naredni meč, jer majstorica sve odlučuje. 

Titograd – Studentski dom 7:1 (4:1)
Sala Verde, gledalaca oko 300
Strijelci: Barović 8′, Drašković 15′, Ćorović 18′, 26′, Vuksanović 19′, Efović 30′, Gojković 36′ za Titograd, Radonjić 15′ za Studentski dom,
Žuti kartoni:  Despotović, Milašević, I. Bajčetić (Titograd), Šušić, Radonjić, Vraneš, Ristić, Đurković (Studentski dom).
Titograd: Despotović, Efović, Ćorović, Barović, Gojković, Raičević, Lobov, Drašković, Vuksanović, I. Bajčetić, Minić, M. Bajčetić, Milašević.
Studentski dom: Vučetić, J. Popović, Radonjić, Vidaković, Vraneš,  Novaković, Đurković, F. Popović, Femić, Ristić, Zejak, Rakočević, Darmanović, Šušić.

Related Posts