Ekipa Studentskog doma iz Podgorice upisala je i peti trijumf zaredom, u meču devetog kola Prve crnogorske lige savladana je veoma kvalitetna ekipa Mirabile mode, a ovom pobjedom Studenti su stigli na diobu prvog mjesta na tabeli. Po 16 bodova imaju, pored Studentskog doma, i ekipe Agame, Cezara, Titograda i Baja Pivljanina s tim što ekipe Cezara i Baja Pivljanina imaju i meč manje.

Odlično su Studenti otvorili meč, sa dva brza gola odličnog Femića stigli do 2:0 već u petom minutu utakmice i u prvom poluvremenu potpuno kontrolisali meč. Nakon jednog nesporazuma Radonjića i golmana Vučetića u osmom minutu lopta je završila u mreži, ali to nije poremetilo studente i pokvarilo njihovu dobru igru. U nastavku, nakon povrede golmana Sekulića, gosti su krenuli od početka sa viškom, igračem – golmanom. Igrači Miluna Markovića su dobro u  početku branili ovakvu igru gostiju i iz kontranapada preko Šušića, Femića, Nikolića i Mirkovića stigli  do ubjedljivih 6:1. Činilo se u tom momentu da pobjeda nikako ne može doći u pitanje, ali su protivnici nastavili sa istom igrom, a studentima u nekoliko navrata popuštala koncentracija tako da su gosti odlično iskoristili svoje šanse i golovima Vučkovića (3) i Novovića na 1:40 prije kraja stigli do 6:5. Izdržali su ipak studenti te poslednje nalete gostiju i sačuvali pobjedu.

Studentski dom – Mirabile moda 6:5  (2:1)
Sportki kulturni centar Univerziteta Crne Gore, gledalaca oko 100
Strijelci: Femić 4′, 5′,25′, Šušić 24′, Nikolić 27′, Mirković 28′ za Studentski dom, Vučetić (ag) 8′, Vučković 31′, 31′, 38′, Novović 34′ za Mirabile modu.
Žuti kartoni: Šušić (Studentski dom), Vukčević, Vučković (Mirabile moda).
Studentski dom: Vučetić, Rakočević, Mirković, Šušić, Radonjić, Femić, Nikolić, Novaković.
Mirabile moda: Sekulić, Bojanović, Vukčević, Novović, Perović, Zarubica, Pejurić, Junčaj, Đurković, Babović, Vučković, Popović, Mijović.

U narednom, desetom, kolu studenti će u derbiju kola gostovati ekipi Military futsal team, aktuelnom šampionu, u sali Policijske akademije u Danilovgradu.

Related Posts