U oktorbru mjesecu, u organizaciji Studentsskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica, startovaće Studentska liga Crne Gore u malom fudbalu – futsalu. Koristimo ovu priliku da pozovemo studente svih fakulteta da se organizuju i uzmu učešće u ligi. Studentska liga Crne Gore u futsalu jedan je od najvećih studentskih sportskih događaja na nacionalnom nivou  i svake godine aktivno učešće uzme preko 250 studenata.
 Da bi se ekipa pravilno prijavila za SLCG u futsalu neophodno je pripremiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Popunjenu Generalnu formu , do Generalnog tehničkog sastanka
  2. Potvrde o studiranju za sve Igrace (potvrda mora biti izdata, pečatirana i potpisana od strane Studentske službe fakulteta) za studijsku 2017-2018. godinu, do prve utakmice.
  3. Ljekarska uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti za bavljenje sportom za sve igrače (dostaviti do prve utakmice)
  4. Kopiju lične karte za sve igrače, do prve utakmice (ili ličnu kartu na uvid prije svakog meča)
  5. Sliku za akreditaciju igrača
Jedan fakultet može prijaviti samo jednu ekipu.
Važni datumi:
13.10.2017.                 krajnji rok za prijave ekipa
18.10.2017.                 u 14 časova – Generalni tehnički sastanak i žrijeb za ligu
21/22.10.2017.          Početak lige
Nakon Generalnog tehničkog sastanaka i žrijeba neće biti moguće naknadno prijaviti ekipu. Ekipa se smatra prijavljenom ukoliko je kompletirala neophodnu dokumentaciju.
Prije početka žrijeba Takmičarska komisija će pregledati pristiglu dokumentaciju i konstatovati koje su ekipe pravilno izvršile prijavu.
U zavisnosti od broja pravilno prijavljenih ekipa napraviće se sistem takmičenja o čemu će odlučiti Takmičarska komisija za futsal. Na Generalnom tehničkom sastanku biće objavljene propozicije SLCGF u kojima će biti definisan sistem takmičenja kao i ostale pojedinosti.

Related Posts