Ove godine, premijerno  Studentski sportski savez Crne Gore i Opštinski studentski sportski savez Podgorica, i u tehničkoj organizaciji STK SPIN organizovaće Studentsku ligu Crne Gore u stonom tenisu. Koristimo ovu priliku da pozovemo studente Vašeg fakulteta da se organizuju i uzmu učešće u ligi.

 

Da bi se ekipa pravilno prijavila za SLCG u stonom tenisu neophodno je pripremiti sljedeću dokumentaciju:

 

  1. Popunjenu Generalnu formu, do Generalnog tehničkog sastanka i prijaviti najmanje 3 a najviše 5 igrača, bez obzira na pol
  2. Potvrde o studiranju za sve Igrace (potvrda mora biti izdata, pečatirana i potpisana od strane Studentske službe fakulteta) za studijsku 2018-2019. godinu, do prvog meča.
  3. Ljekarska uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti za bavljenje sportom za sve igrače
  4. Kopiju lične karte za sve igrače, do prve utakmice (ili ličnu kartu na uvid prije svakog meča)

 

Jedan fakultet može prijaviti najviše tri ekipe.

 

Važni datumi:

06.12.2018                 krajnji rok za prijave ekipa

06.12.2018                15 časova – Generalni tehnički sastanak i žrijeb (Multimedijalna sala SKC UCG)

08.12.2018                  Početak lige

 

Nakon Generalnog tehničkog sastanaka i žrijeba neće biti moguće naknadno prijaviti ekipu. Ekipa se smatra prijavljenom ukoliko je kompletirala dokumentaciju.

 

Prije početka žrijeba Takmičarska komisija će pregledati pristiglu dokumentaciju i konstatovati koje su ekipe pravilno izvršile prijavu.

 

U zavisnosti od broja pravilno prijavljenih ekipa napraviće se sistem takmičenja o čemu će odlučiti Takmičarska komisija za stoni tenis. Na Generalnom tehničkom sastanku biće objavljene propozicije SLCGST u kojima će biti definisan sistem takmičenja kao i ostale pojedinosti.

Related Posts