Juče je na terenima TK AS u Podgorici u organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore održano Studentsko prvenstvo Crne Gore u tenisu. Učešće je uzelo ukupno 30 studenata sa svih crnogorskih univerziteta.

U veoma jakoj konkurenciji viđeno je dosta zanimljivih mečeva a titulu je odbranio aktuelni šampion Matija Bulatović, student Medicinskog fakulteta. Treću uzastopnu titulu Bulatović je osvojio trijumfom u finalu protiv Andrije Jokovića sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje rezultatom (9:2) te je tako zasluženo odbranio tron.

Prethodno, u polufinalu je Bulatović slavio ubjedljivo (9:0) protiv Nikole Ivanovića  sa Ekonomskog fakulteta, dok je Joković, takođe maksimalnim rezultatom, trijumfovao protiv Bogdana Danilovića sa Građevinskog fakulteta.

Studentski sportski savez je izuzetno zadovoljnan odzivom studenata za učešće na turniru a posebnu zahvalnost za odlične uslove i gostoprimstvo dugujemo Teniskom klubu AS i direktoru Miloradu-Mišku Asanoviću koji je uručio medalje i diplome najboljima.

Related Posts