Odigrani su mečevi poslednjeg, sedmog kola u grupi D ovogodišnjeg izdanja Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu, u kojoj je učestvovalo 28 ekipa, podijeljenih u četiri grupe i nakon završenog ligaškog dijela, po četiri najbolje izborile su plasman u osminu finala.

Ekipa FTH Kotor, po očekivanju, lako je slavila protiv fenjeraša, Filološkog fakulteta i tako potvrdila osvajanje prvog mjesta u grupi. U derbiju kola Fakultet za pomorstvo slavio protiv difovaca, tom pobjedom ih i preskočio na tabeli, a pobjedom protiv Filozofskog fakulteta, momci sa Medicine izborili plasman među 16 najboljih.

Rezultati:
Filozofski fakultet – Medicinski fakultet 0:3 (0:0)
Filološki fakultet – FTH Kotor 2:12 (0:1)
Fakultet za sport i fv – Fakultet za pomorstvo 2:3 (0:2)
Slobodan: Fizioterapija Igalo

Svi rezultati i tabele svih grupa mogu se vidjeti na: https://unisport.me/futsal/

Ligaški dio takmičenja u grupama A, B i C završen je prošlog vikenda. Plasman u osminu finala izborile su ekipe Studentski dom PG 2, Arhitektonski fakultet, Pravni fakultet 2, Elektrotehnički fakultet 2 iz grupe A, Ekonomski fakultet, Građevinski fakultet 2, Elektrotehnički fakultet 1, Pravni fakultet 1 iz grupe B, UDG 1, Studentski dom PG 1, Fakultet političkih nauka i Mediteran 1 iz grupe C.

Žrijeb za osminu finala play off održaće se u drugoj polovini januara, a mečevi osmine finala odigraće se početkom narednog semestra.

Related Posts