Nakon sjajnih hiking tura gdje smo radili na kondiciji, za vikend nas očekuje takmičenje!

Studentski sportski savez Crne Gore u  saradnji sa  Avanturističkim parkom Gorica organizuje takmičenje studenata u prolazu avanturističkim stazama u subotu, 26.06.2021. godine. sa početkom u 18:00h. Cilj takmičenja je promovisanje sportsko-rekreativnih aktivnosti koje možete obavljati u gradu, na lokaciji Gorice, koja nudi sve prirodne i logističke uslove za sport i rekreaciju.

SSSCG obezbjeđuje besplatno učešće za prvih 40 studenata (najviše 10 timova po 4 takmičara) koji se prijave putem maila [email protected] najkasnije do 25.06.2021.g do 20h ili na dan takmičenja ukoliko bude slobodnih mjesta.

U prijavi je neophodno navesti ime, prezime, kontakt telefon i naziv fakulteta sa kojih dolaze takmičari. Ekipe su mješovitog karaktera i mogu biti sastavljene od momaka i djevojaka.

 

Takmičenje za studente:

17:00 – 17:45h   Registracija takmičara

18:00  Početak takmičenja 

Plava staza (visina 5 m, srednje teška staza, prosječno t prolaska 30 min)

Crvena staza (visina 9 m, teška staza, prosješno t prolaska 40 min)

20:30h  Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada

 

Propozicije: takmičenje je ekipno (4 osobe po ekipi), mjesta se dodjeljuju za nabrži prolaz svih članova ekipe kroz avanturističke staze. Tok takmičenja prati žiri i sudije. Vrijeme se mjeri štopericom od početka prolaza staze prvog člana ekipe do prolaska zadnjeg člana ekipe.

Takmičenje je obezbijeđeno bezbjednosnim timom sertifikovanih instruktora, ekipom prve pomoći koja će biti na licu mjesta tokom cjelokupnog takmičenja.

Takmičenje se održava uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

I da, pobjednike čekaju medalje kao i rafting i bagi vožnje!

 

Očekujemo vas na Gorici!