Juče su u sali SKC Univerziteta Crne Gore odigrane četvrtfinalne utakmice Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu.

U najzanimljivijem meču dana Fakultet za sport i fizičko vaspitanje je slavio protiv ekipe Prirodno-matematičkog fakulteta 3:1, i to nakon preokreta.

Od početka meča PMF se odlučio za defanzivnu taktiku i čuvanje svoje mreže, a poveli su u devetom minutu, sjajnim golom Popovića iz slobodnog udarca. Ređale su se šanse studenata iz Nikšića ali se rezultat do poluvremena nije mijenjao. Odolijevala je ekipa PMF-a sve do 23. minuta kada grešku u odbrani Popovića koristi Cicmil i donosi poravnanje. Do kraja meča ekipa Fakulteta za sport i fv. je sa dva gola Baćovića zasluženo slavila i opravdala ulogu favorita u ovom meču.

Nakon što su eliminisali aktuelnog šampiona u osmini finala, Građevinski fakultet nije mogao do još jednog iznenađenja. Ekipa UDG-a, oslabljena neigranjem prvog golmana Jelića, slavila je golovima u drugom poluvremenu. Već od početka je krenulo agresivno i otvoreno sa obije strane a takva igra je donijela po dva postignuta pogotka do poluvremena. Građevinski je poveo već na startu drugog poluvremena ali je ekipa UDG-a do kraja meča golovima Ćetkovića (2) i Mrkulića riješila pitanje putnika u polufinale za konačnih 5:3.

Eletrotehnički fakultet je slavio protiv Filozofskog fakulteta rezultatom 5:2 (2:2), a otpor rivala slomili su golovima Ristića, Svrkote i Jovovića, u drugom poluvremenu meča.

Aktuelni vicešampion, Studentski dom iz Podgorice, bez problema je savladao kolege iz Studentskog doma iz Kotora. Slavili su rezultatom 6:1 a blistao je Femić sa tri postignuta pogotka.

Rezultati:

UDG1 – Građevinski fakultet 5:3 (2:2)

Sudije: Momo Saveljić i Čađenović Veselin

Strijelci: Mrkulić u 2, 20, 37, Ćetković u 28 i 37. minutuza ekipu UDG1, Medojević u 3, 5, Lutovac u 25. minutu za ekipu Građevinskog fakulteta.

UDG1: Subotić, Mrkulić, Marković, Ćetković, Vidaković, Knežević

Gradjevinski fakultet: Marićević, Nenezić, Šćekić, Đugel, Đurković, Radunović, Lutovac, Medojević, Vujičić, Veličković.

 

Fakultet za sport i fv. – PMF 3:1 (0:1)

Sudije: Momo Saveljić i Čađenović Veselin

Strijelci: Cicmil u 23, Baćović u 25 i 29.minutu za ekipu Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, Popović u 9. minutu za ekipu PMF.

Fakultet za sport i fv: Pejović, Tomajević, Cicmil, Ćupić, Baćović, Popović, Vukčević, Delić,  Vuković, Škiljević, Kovačević, Jovović.

PMF: Stamatović, Popović, Drobnjak, Bulatović, Marković, Čelebić.

 

Studentski dom Kotor – Studentski dom PG 1:6 (0:3)

Sudije: Momo Saveljić i Čađenović Veselin

Strijelci: Nikolić u 25. minutu za Studentski dom Kotor, Femić u 3, 13, 39, Koprivica 14, 39, N.Konatar u 38. minutu za Studentski dom PG.

Studentski dom Kotor: Drašković, Gačević, Nikolić, Otašević,  Miković, Barać, Laban, Strujić, Šorović,  Ehlić, Pak

Studentski dom PG:  Kalač, Bojović, Alavać, Gojačanin, Lj.Konatar, N.Konatar, Femić, Koprivica

 

 

Filozofski fakultet  –  ETF 2:5 (2:2)

Sudije: Momo Saveljić i Milutin Lukovac

Strijelci: Aleksić u 7, Bulajić u 18. minutu za ekipu Filozofskog fakulteta,  Potpara u 6, Svrkota 10, 25, Ristić 23, M.Jovović u 40. minutu za ekipu ETF.

Filozofski fakultet: Kovačević, Vujović, Đurđević, Čolaković, Aleksić, Draganić, Bulajić

Elektrotehnički fakultet: Jovanović, Bujišić, M.Jovović, V.Jovović, Babović, Đokić, Potpara, Aković, Ristić, Šušić, Svrkota, Pajović

 

 

 

Related Posts