Ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje i pored dobre i požrtvovane igre, velike borbenosti i zalaganja, takođe i oslabljeni neigranjem reprezentativca Igora Markovića i izvanrednog Nikole Čukića koji je najbolji strijelac lige, nijesu uspjeli prebroditi prepreku zvanu Ekonomski fakultet i titulu koju su osvojili prošle godine u finalu protiv istog rivala, morali su predati odličnim ekonomistima. Ekipa Ekonomskog Fakulteta bolje je otvorila utakmicu, sa čvrstom odbranom i dobrim kontrama je već u trećem minutu povela sa 4:0. Dobro fizički spremni, taktički pripremljeni i silno motivisani, bili bolji rival u prvom poluvremenu.

Gosti su se mučili u napadu, ali su ipak uspijevali da drže kakav takav priključak s obzirom na prikazanu igru.

Početkom drugog poluvremena ekipa Fakulteta za sport i FV je pokazala da se nije predala i sa tri gola u prvih pet minuta nagovjestila neizvjesnu završnicu. Domaćini su izmjenama i  sjajnom igrom Dejana Lipovine imali brz odgovor na sjajan početak gostiju.

Do kraja je ekipa Ekonomskog fakulteta kontrolisala situaciju na terenu i osvojila zlatnu medalju, dok je treće mjesto pripalo je ekipi Elektrotehničkog fakulteta.

Ekonomski fakultet-Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 21:14 (12:5)
Podgorica, 19.04.2015. godine
Sala Gimnazije „Slobodan Škerović“, Gledalaca
oko 100.
Sudije:
Nemanja Rovčanin, Ivan Drobnjak.
Isključenja: Ekonomski fakultet 1 (Pavličić). Fakultet za sport i fv 2 (Dujović, Kaluđerović).
Golovi iz sedmeraca: Ekonomski fakultet  2/3, Fakultet za sport i fv 0/1.
Ekonomski fakultet: Lipovina (g), Knežević 3, Pavličić 1, Obradović 1, Otašević, Kažić 1, Lipovina 8, Milatović, Čampar, Joksimović, Pelidija 4, Marković 2, Nikić 1, Veljović.
Fakultet za sport i fizičko vaspitanje:
Đurković, Stanišić, Jovović, Đuračić, Dujović 3, Kovačević, Knežević, Kaluđerović 8, Ostojić, Đukanović, Adžić 2, Bajović 1, Omerčević.

Related Posts