Odbojkaši Ekonomskog fakulteta uspjeli su da odbrane titulu i da šesti put zaredom budu šampioni  Studentske lige u odbojci. U finalu su bili bolji od ekipe Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, a morali su uložiti više truda nego prethodnih četiri sezone kada nijesu imali dostojnog rivala i nijesu protivnicima prepustili nijedan set. Konačan rezultat je bio 3:1 (23:25, 25:18, 25:15, 25:15).

Prvi set bio je neizvjestan i pun preokreta, nakon solidnog početka obje ekipe i igranja poen za poenom, ekipa fakulteta za sport i FV preciznim napadima uspjela je da se odvoji i povede 19:15. Posle traženog tajm-auta ekipa Ekonomskog fakulteta uspjela je da se konsoliduje i da uz dobar servis, napravi seriju 7:1 (22:20). Nakon serije domaćih uslijedilo je buđenje gostiju koji su set priveli u svoju korist 25:23, ujedno to je bio prvi izgubljeni set za ekipu Ekonomskog fakulteta.

U naredna tri seta odbojkaši Ekonomskog fakulteta pokazali su odličnu igru zašto su godinama neporaženi. Igrali su raznovrsno u napadu, pa se nije znalo ni sa koje pozicije protivnicima prijeti veća opasnost. Snažnim servisima su poremetili prijem a samim tim i organizaciju napada Fakulteta za sport i FV. DIF-ovci su probali da im uzvrate ali nijesu uspijevali da uhvate održavaju priključak tokom cijelog trajanja setova. Uz to su odbojkaši Fakulteta za  sport i fitičko vaspitanje napravili veći broj grešaka iz igre i time olakšali Ekonomistima put do titule.

Ekonomski fakultet-Fakultet za sport i FV 3:1 (23:25, 25:18, 25:15, 25:15).
Ekonomski  fakultet:  Gošović (c), Ivanović, Čurović, Vidić, Jevtović, Radulović, Nikolić, Aranitović, Perović, Čadjenović, Medjedović,Nikolić.
Fakultet za sport i FV:  Bogojević (c), Drecun, Đokić, Bošković, Pejović, Rajčević, Blagojević,Brajković,Šćekić.

Utakmica za treće mjesto:
Elektrotehnički fakultet –Gradjevinski fakultet 3:1 (25:20, 25:21, 16:25, 25:18).
Elektrotehnički fakultet:  B.Dedić(c), S.Dedić, Bogojević, Vujović, Prelević, Medojević, Kilibarda.
Građevinski fakultet:  H. Šabović(c), Vlahović, Milovanović,  Marko Pejatović, Mirko Pejatović, A.Šabović, Dzankić, Mijanović.