Ekipa Elektrotehničkog fakulteta u finalu Luštica bay Studentske lige u košarci savladala je ekipu Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića rezultatom 72:62 i tako po prvi put osvojila titulu šampiona. ETF je bolje otvotio meč, u četvrtom minutu je imao prednost od 7 poena (12:5) da bi nakon tajm auta DIF-ovci napravili seriju od 11:0 za četiri minuta  i preuzeli vođstvo, koje su držali do polovine drugog perioda, od kada se do kraja drugog perioda igralo koš za koš. Poslednji napad u drugom periodu  ekipa Fakulteta za sport i FV nije iskoristila, da bi Đordan sa zvukom sirene pogodio za +4. I početkom nastavka izjednačen meč, DIF-ovci su imali priključak do sredine treće četvrtine, kada su sa par grešaka i nepotrebnih prekršaja dozvolili protivniku da napravi dvocifrenu razliku, koju je kvalitetna ekipa Elektrotehničkog fakulteta do kraja sačuvala. DIF-ovci nijesu imali snage za novu seriju i priključak. U poraženoj ekipi najbolji i najefikasniji Kuveljić sa 21 i kapiten Vukotić sa 20 poena. U pobjedničkoj ekipi naefikasniji kapiten Grbović sa 17, a istakli su se i Đordan sa 14, kao i Raičević i Mrdak sa po 12.

Elektrotehnički fakultet – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 72:62 (18:22; 18:10; 19:13; 17:17)
Elektrotehnički fakultet: Grbović 17, Ćaćić, Vukčević, Đordan 14, Nikaljević 9, Džaković 5, Raičević 12, Leković 3, Mrdak 12, Lopušina, Vlahović, Čarapić.
Fakultet za sport i fizičko vaspitanje: Popović 9, Tomašević 7, Zarubica, Baćović, Perovanović, Zeković, Kuveljić 21, Taušan, Vukčević, Deretić 5, Vukotić 20, Knežević.

Related Posts