Studenti Ekonomskog i Elektrotehničkog fakulteta igraće u finalu Studentske lige Crne Gore u odbojci.

Ekonomski fakultet je u klasiku Studentske lige savladao dugogodišnjeg velikog rivala, Fakultet za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, reziltatom 2:1. Nakon što su izgubili prvi set, u drugom su ekonomisti predvođeni Danilom i Ilijom Ivanovićem u finišu seta zaigrali jače i poravnali na 1:1. U trećem nije bilo dileme. Bolja igra na mreži i smečevi dvojice Ivanovića presudili su protivniku pa će se Ekonomski fakultet zasluženo boriti za pehar najboljeg.

U drugom polufinalnom meču nije bilo previse uzbuđenja. ETF je od starta jasno pokazao rivalu da želi u finale pa je bolja igra u svim segmentima igre presudila Studentskom domu iz Nikšića, koga su porazili rezultatom 2:0. U pobjedničkom timu istakla se jedina djevojka u timu Tamara Jašović, koja je bila sigurna na prijemu lopte.

 

Rezultati polufinala:

 

Ekonomski fakultet – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 2:1 (22:25, 26:24, 15:13)

Sudije: Stefan Osmajić i Bogdan Žižić.

Ekonomski fakultet: D.Ivanović, Kuč, Perović, Petranović, Skoko, Vlahović, I.Ivanović, Veličković, Šćepanović, Đurković, Globarević.

Fakultet za sport i fv: Knežević, Krgović, Stojanović, Vujačić, Stojanović, Ječmenica , Čarapić, Vukčević, Vukadinović, Zečević, Glavčić.

 

Elektrotehnički fakultet – Studentski dom NK 2:0 (25:17, 25:22)

Sudije: Stefan Osmajić i Bogdan Žižić.

ETF: Perošević, Lazinica, Stojanović, Lukovac, Jašović, Pilica, Novović.

Studentski dom NK: Roganović, Bajković, Madžalj, Pejović, Đukanović, Vraneš, M.Vukčević, Čipić.

 

 

 

 

 

Related Posts