Studentski sportski savez Crne Gore će u saradnji sa kajakaškim klubom Morača i ove kao i prethodnih godina organizovati za studente vožnju kajakom.

Mjesto održavanja je Plaža Galeb na Morači, (koja se nalazi ispod košarkaških terena KK Budućnost) u Njegoševom parku 28. maja u 16.00h.

Instruktori će najprije predstaviti kajak kao sport (koji je inače na programu Olimpijskih igara još od davne 1936.), discipline (brze i mirne vode), opremu koja se koristi, a onda ide akcija.

Svi učesnici će imati priliku da se u pratnji iskusnih instruktora oprobaju u kajaku dvosjedu ili samostalno u jednosjedu. Izbor je vaš!!!

Što se tiče opreme, Kajakaški klub Morača posjeduje svu potrebnu opremu, kako rekvizite, tako i zaštitnu, tako da sve što vam je potrebno je dobra volja )

Naravno i ovoga puta, aktivnost je besplatna…

Kako bi se sto bolje organizovali, moramo imati broj zainteresovanih, pa je potrebno poslati prijavu na mail [email protected] , a u prijavi navesti ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu, najkasnije do srijede , 27. maja u 17h.

Za sva pitanja Vam stojimo na raspolaganju.

Related Posts