U subotu (07. oktobra) i nedjelju (08. oktobra) na terenima Teniskog kluba AS u Podgorici, u organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica, održano je XII Studentsko prvenstvo Crne Gore u tenisu, na kome je učesča uzelo 35 studenata sa svih crnogorskih univerziteta.

U veoma jakoj konkurenciji viđeno je dosta zanimljivih mečeva. Titula je na kraju pripala Matiji Bulatoviću, studentu Medicinskog fakulteta, koji je u finalu savladao Srđana Strunjaša sa Građevinskog fakulteta.

Prethodno, u polufinalu Bulatović je slavio ubjedljivo (9:0) protiv Orhana Bećirovića sa Građevinskog fakulteta, dok je znatno teži put do finala imao Strunjaš, koji je u polufinalu slavio protiv Ljubinka Merdovića sa Univerziteta Mediteran (9:6).

Studentski sportski savez Crne Gore i Opštinski studentski sportski savez Podgorica izuzetno su zadovoljni odzivom studenata za učešće na turniru, a posebna zahvalnost za odlične uslove i gostoprimstvo Teniskom klubu As i direktoru Miloradu – Mišku Asanoviću.

Related Posts