Danas je u Multimedijalnoj sali organizovana Svečana ceremonija uručenja stipendija Studentskog sportskog saveza Crne Gore. Nakon sprovedene procedure i kriterijuma koju su podrazumijevali osvojenu medalju na nekom studentskom takmičenju, UO SSSCG je donio odluku da se stipendije dodijele za 8 studenata sportista u iznosu od po 1.000 eura i to:

  1. Igor Vučić, FTH Kotor, III mjesto SPCG u tenisu
  2. Filip Vujović, Filozofski fakultet, III mjesto SLCG u futsalu
  3. Vojislav Đilas, PMF, II mjesto SLCG u košarci
  4. Dragan Baćović, Fakultet za sport i fv, I mjesto SLCG u futsalu
  5. Haris Taljanović, UDG, I mjesto SPCG u stonom tenisu
  6. Matija Bulatović, Medicinski fakultet, I mjesto SLCG tenisu
  7. Andrija Joković, Fakultet za sport i fv, II mjesto SPCG u tenisu
  8. Miloš Vukčević, Ekonomski fakultet, II mjesto SLCG u futsalu

Nakon potpisivanja ugovora Predsjednik SSSCG Zoran Medenica je istakao da mu je zadovoljstvo što su se okupili ovim povodom i što su u prilici da se na ovaj način oduže studentima koji su dali doprinos crnogorskom studentskom sportu. SSSCG je od sredstava dobijenih na konkursu Uprave za mlade i sport na ovaj način dodatno stimulisao studente da se bave sportom a potvrda da imamo proaktivne studente je najbolji poziv da vodimo brigu o fizičkom i psihičkom zdravlju naših mladih ljudi. Na kraju je dodao da je uvjeren da su stipendije jedan od načina da podržimo najvrednije i najtalentovanije.

Jedan od dobitnika stipendije Dragan Baćović je izjavio da nije mala stvar dobiti priznanje i biti među najboljima. Zahvaljujem Studentskom sportskom savezu Crne Gore i Upravi za sport i mlade jer su cijenili trud i rad studenata i time podstiču studente da na što bolji način završe školovanje i istovremeno se bave sportom.