Kao i prethodnih godina, u novembru mjesecu startovaće Studentska liga Crne Gore u malom fudbalu – futsalu. Koristimo ovu priliku da pozovemo studente da se organizuju i uzmu učešće u ligi. Studentska liga Crne Gore u futsalu jedan je od najvećih studentskih sportskih događaja na nacionalnom nivou  i svake godine aktivno učešće uzme preko 250 studenata.

Ističemo da je učešće u Studentskoj ligi Crne Gore u futsalu besplatno. Način prijave i potrebna dokumentacija navedeni su u daljem tekstu.

Da bi se ekipa pravilno prijavila za SLCG u futsalu neophodno je pripremiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Popunjenu Generalnu formu (nalazi se u prilogu), do Generalnog tehničkog sastanka
  2. Potvrde o studiranju za sve Igrace (potvrda mora biti izdata, pečatirana i potpisana od strane Studentske službe fakulteta) za studijsku 2016-2017. godinu, do prve utakmice.
  3. Kopiju lične karte za sve igrače, do prve utakmice (ili ličnu kartu na uvid prije svakog meča)

Važni datumi:

03.11.2016.                krajnji rok za prijave ekipa
03.11.2016.                u 14 časova – Generalni tehnički sastanak i žrijeb za ligu
05/06.11.2016.         Početak lige

Nakon Generalnog tehničkog sastanaka i žrijeba neće biti moguće naknadno prijaviti ekipu.

U zavisnosti od broja pravilno prijavljenih ekipa napraviće se sistem takmičenja o čemu će odlučiti Takmičarska komisija za mali fudbal SSSCG. Na Generalnom tehničkom sastanku biće objavljene propozicije SLCGF u kojima će biti definisan sistem takmičenja kao i ostale pojedinosti. Maksimalno se mogu prijaviti dvije ekipe sa istog fakulteta.

generalna-forma-futsal

poster-futsal-1