Usljed velikog interesovanja među studentima, Studentski sportski savez Crne Gore i Opštinski studentski sportski savez Podgorica organizuju takmičenje u minifudbalu. Koristimo ovu priliku da pozovemo sve studente da se organizuju i uzmu učešće u takmičenju. Očekujemo prijave preko 40 studentskih ekipa sa različitih fakulteta/univerziteta.

Ekipu čini od 6 do 18 igrača – studenata koji mogu biti sa različitih fakulteta. Sistem takmičenja i pravila biće objašnjeni na Tehničkom sastanku. Da bi se ekipa pravilno prijavila za SKCG u minifudbalu neophodno je pripremiti sljedeću dokumentaciju:

  • Popunjenu Generalnu formu dostaviti na mail [email protected]
  • Potvrde o studiranju za sve Igrace (potvrda mora biti izdata, pečatirana i potpisana od strane Studentske službe fakulteta) za studijsku 2016/2017. godinu (dostaviti do prve utakmice)
  • Ljekarsko uvjerenje o sposobnosti za bavljenje sportom za sve igrače (može od izabranog doktora, dostaviti do prve utakmice)
  • Lične karte na uvid za svakog igrača prije svake utakmice

Važni datumi:

25.05.2017. krajnji rok za prijave ekipa
25.05.2017. u 13 časova – Generalni tehnički sastanak i žrijeb za kup (Multimedijalna sala SKC UCG)
27.05.2017. Početak takmičenja

Prije početka žrijeba Takmičarska komisija će pregledati pristiglu dokumentaciju i konstatovati koje su ekipe pravilno izvršile prijavu. U zavisnosti od broja pravilno prijavljenih ekipa napraviće se sistem i kalendar takmičenja o čemu će odlučiti Takmičarska komisija za mali fudbal. Na Generalnom tehničkom sastanku biće objavljene propozicije SKCGMF u kojima će biti definisane sve pojedinosti.

Ističemo da je učešće u Studentskom kupu Crne Gore u minifudbalu besplatno.