Minulog vikenda  u sali SKC Univerziteta Crne Gore odigrane su dvije utakmice osmine finala Luštica bay Studentske lige Crne Gore u futsalu.

Iznenađenje su priredili studenti Građevinskog fakulteta. Oni su iz daljeg takmičenja izbacili aktuelnog šampiona, ekipu Ekonomskog fakulteta, i to nakon penala.

Od početka susreta krenula je borbena ekipa Građevinskog fakulteta  odlučno i hrabro, ređale su se šanse ali se rezultat do poluvremena nije mijenjao. Oslabljeni neigranjem kapitena Miranovića, koji je pauzirao zbog kartona, građevinci su poveli početkom drugog poluvremena golom Šćekića a dva gola prednosti stekli su već u 25. minutu golom Radunovića. Do pred kraj susreta imali su i 3:1  ali je šampion smogao snage i iskoristio umor ekipe Građevinskog fakulteta, koja je nakon što se povrijedio strijelac prvog gola Šćekić igrala bez zamjene, te sa dva gola u finišu susreta izjednačio, pa su putnika u četvrtfinale odlučivali penali. U tim trenucima briljirao je golman Aleksa Marićević, koji je zaustavio dva udarca aktuelnom šampionu, pa je tako zasluženo svojoj ekipi donio plasman u četvrtfinale.

U drugom susretu Elektrotehnički fakultet je, teže nego što se očekivalo, obezbijedio plasman u četvrtfinale. Oni su rezultatom 3:1 porazili ekipu Medicinskog fakulteta. Meč je odlučen u finišu susreta sjajnom akcijom studenata ETF-a koju je završio golom maestralni Ognjen Šušić. Do kraja susreta medicinari su krenuli na sve ili ništa pa je kontrom Jovovića potvrđena pobjeda i riješeno pitanje putnika u četvrtfinale.

Rezultati:

Građevinski fakultet – Ekonomski fakultet 5:4 nakon penala ((3:3 (0:0))

Sudije: Momo Saveljić i Milutin Lukovac

Strijelci: Šćekić u 22, Radunović 25, Medojević u 29. minutu za ekipu Građevinskog fakulteta; Vukčević u 26, Šćekić 33, Sekulić u 40. minutu za ekipu Ekonomskog fakulteta.

Strijelci iz penala: Đurković i Medojević za Građevinski fakultet, Bojanović za ekipu Ekonomskog fakulteta.

Gradjevinski fakultet: Marićević, Šćekić, Đurković, Radulović, Lutovac, Medojević

Ekonomski fakultet: Jokić, Bojanović, Šćekić, Vukčević, Sekulić, Dervišević, Međedovi, Milić,  Caković, Ajković, Fuštić.

 

 

ETF – Medicinski fakultet   3:1 (1:0)

Sudije: Momo Saveljić i Milutin Lukovac

Strijelci: Potpara u 18, Šušić 38, M.Jovović u 40. minutu za ekipu ETF, Vukićević u 26. minutu za ekipu Medicinskog fakulteta.

Elektrotehnički fakultet: Jovanović, Bujišić, M.Jovović, V.Jovović, Vlahović, Potpara, Aković, Ristić, Šušić, Svrkota, Pajović

Medicinski fakultet: Hasvarić, Zejnilović, Golubović , Lješnjanin, Muratović, Čihrak, Vukićević

 

UDG2 – PMF 0:3 Službeno

Fizioterapija Igalo – Studentski dom PG 0:3 Službeno

 

Related Posts