Juče je u Podgorici, u Zgradi tehničkih fakulteta, Studentski sportski savez Crne Gore organizovao, deveto po redu, Studentsko prvenstvo Crne Gore u stonom tenisu. U veoma zanimljivom i izjednačenom takmičenja učešća su uzeli studenti sa svih crnogorskih Univerziteta, i gotovo svih fakulteta.

Titulu najboljeg sasvim zasluženo osvojio je Stefan Rašović sa Ekonomskog fakulteta. On svojim protivnicima nije dozvolio da osvoje niti jedan set. Na putu do finala bio je bolji od Dražena Jelića (Elektrotehnički fakultet), Svetozara Vukićevića (Ekonomski fakultet) i Nikole Vujkovića (Elektrotehnički fakultet). U finalu mu je rival bio Milan Cicmil sa Pravnog fakulteta iz Budve, ali je i tu Rašović bio dominantan 3:0 (11:5, 11:3, 11:4).

Cicmil  je imao nešto teži put do finala, savladavši Filipa Popovića (Prirodno-matematički fakultet) 3:1, Nikolu Ostojića (Pravni fakultet) 3:1, a u polufinalnom meču Miliju Raičevića sa Elektrotehničkog fakulteta, tijesno 3:2 (11:8, 7:11, 11:8, 5:11 11:6).

Ono što je Raičević ispustio u polufinalu, nadoknadio je u zanimljivom meču za bronzanu medalju gdje je, poslije dosta izjedačene borbe u petom setu slavio proti kolege Vujkovića. Rezultat u petom setu je bio 18:16.

Related Posts