Ekipa KMF Studentski dom povela je u polufinalnoj seriji protiv favorizovane ekipe Titograda i fantastičnom igrom pred svojim navijačima u dvorani SKC Univerziteta Crne Gore pokazala da nema nepobjedivih, pa i kada je u pitanju Titograd, ekipa koja je ligaški dio završila na prvom mjestu, i koja u svojim redovima ima šest-sedam standardnih reprezentativaca. Odigrali su momci trenera Miluna Markovića fantastičnih 40 minuta, a takvu igru su krunisali sa ubjedljivom pobjedom – na kraju je bilo 7:1 za Studente.

Povela je domaća ekipa već u 3. minutu golom Vidakovića iz slobodnog udarca, do poluvremena je bilo ubjedljivih 3:0, pogađali su Šušić i Vraneš. Nije samo rezultat bio na strani studenata, jednostvano se osjećalo da je pristup  utakmici i motivacija na najvećem mogućem nivou i da je pobjeda u prvom meču praktično u džepu. Pametno su studenti odigrali i u nastavku, ispoštovali sve taktičke zamisli trenera Markovića. Iako je u 30. minutu nakon odlične asistencije Despotovića Ćorović smanjio, to nije mnogo udaljilo studente sa pravog kursa, tako da je veoma brzo na semaforu pisalo 5:1, strijelci Šušić i Popović. Krenuli su tada igrači Titograda na sve ili ništa, međutim odlična odbrana studenata i pogoci sa svoje polovine Darmanovića i Popovića za konačnih 7:1.

Pritisak je sada na strani Titograda, Studenti ostaju hladne glave, svjesni da je pobjeda kao pobjeda, isto 7:1, ili 1:0 i da ako ne odigraju sa istim pristupom kao u prvom meču sve može pasti u vodu. A sa pristupom kao sinoć, ništa nije nemoguće i mogla bi ovo biti sezona iz snova za njih.

Studentski dom – Titograd 7:1 (3:0)
Sala SKC UCG gledalaca oko 350
Strijelci: Vidaković 3′, Šušić 7′, 31′, Vraneš 14′, J. Popović 34′, 40′, Darmanović 39′ za Studentski dom, Ćorović 30′ za Titograd.
Žuti kartoni: Vidaković (Studentski dom), M. Bajčetić (Titograd).
Crveni karton: Miličić (Titograd).
Studentski dom: Vučetić, J. Popović, Radonjić, Vidaković, Vraneš,  Novaković, Đurković, F. Popović, Femić, Ristić, Zejak, Rakočević, Darmanović, Šušić.
Titograd: Despotović, Drašković, M. Bajčetić, Barović, Gojković, Raičević, Radević, Vuksanović, I. Bajčetić, Efović, Ćorović, Minić, Tomović, Miličić.

Drugi meč istih rivala odigraće se u srijedu, 31. maja u sali Verde sa početkom od 18:30. U drugom polufinalnom duelu, Agama je povela u seriji, slavila je u prvom meču protiv Baja Pivljanina 3:1.

Related Posts