Nakon poslednjeg takmičarskog dana bilans medalja ostao je isti, srebro i dvije bronze za Crnu Goru.

Nakon karatea, džuda i kik boksa, danas je svoj nastup imala i naša jedina predstavnica u tekvondou, članica Montenegro starsa i 86-ta na WT rang listi, Teodora Mitrovic, koja je nastupala za Univerzitet Mediteran.

Ona je bila postavljena za trećeg nosioca turnira u kategoriji do 62kg a prvom kolu je bila slobodna. U drugom je radila meč protiv Ukrajinke Marije Labuzove i imala prednost do samog kraja druge runde ali je na kraju poražena za jedan poen razlike pa je rezultat nakon tri runde bio 18:17 u korist Labuzove, čime je Teodora takmičenje završila već u 1/4 finala.

Inače, bronzane medalje su prije dva dana osvojili ženski kata tim u sastavu Mia Roganović, Milica Bjelica i Jovana Marić, i kik bokser Danilo Jeknić dok se srebrnim odličjem juče okitio naš džudista Novo Raičević.

Za večeras je zakazana svečana ceremonija zatvaranja Eusa Combat igara u Zagrebu, takmičenja na kojem je učešće uzelo oko 1300 učesnika sa 404 Univerziteta  iz 36 zemalja Evrope.

Studentski sportski savez, za koji je takmičenje u Zagrebu bilo jedno od najvažnijih međunarodnih aktivnosti u ovoj kalendarskoj godini, ponosan je na tri osvojene medalje u Glavnom gradu Hrvatske uz nadu da će naši studenti i u narednom periodu dostojno predstavljati Crnu Goru i svoje ustanove visokog obrazovanja na međunarodnim takmičenjima.

Related Posts