Studentski sportski savez realizuje projekat “3,4,SAD!” Crnogorskog olimpijskog komiteta, koji uključuje pet motivacionih vikenda u okviru kojih će biti organizovani: hiking i biking ture, kajak, streličarstvo, trening u prirodi. 04. oktobra, na Morači, vozimo kajak.

12:00 Plaža Galeb na Morači, Podgorica

Nakon planinarenja i biciklizma, treća u nizu netakmicarskih sportsko-rekreativnih aktivnosti u okviru projekta “3,4, SAD” je kajak.

Mjesto održavanja je Plaža Galeb na Morači, koja se nalazi ispod košarkaških terena KK Budućnost u Njegoševom parku. Okupljamo se u 12h.

Instruktori će najprije predstaviti kajak kao sport (koji je inače na programu Olimpijskih igara još od davne 1936.), discipline (brze i mirne vode), opremu koja se koristi, a onda ide akcija.

Svi učesnici će imati priliku da se u pratnji iskusnih instruktora oprobaju u kajaku dvosjedu ili samostalno u jednosjedu. Izbor je vaš!!!

Što se tiče opreme, Kajakaški klub Morača posjeduje svu potrebnu opremu, kako rekvizite, tako i zaštitnu, tako da sve što vam je potrebno je dobra volja :))

Naravno, i ovoga puta, aktivnost je besplatna…

Kako bi se sto bolje organizovali, moramo imati broj zainteresovanih, pa je potrebno poslati prijavu na mail [email protected] a u prijavi navesti ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu, najkasnije do petka, 02. oktobra u 17h.

Za sva pitanja “3,4,SAD” vam stoji na raspolaganju.

Related Posts