Zajedno sa Upravom za mlade i sport, uz podršku Evropske komisije SSSCG je planirao da obilježi Evopsku nedjelju sporta sa događajem Unisport Village 2021.
Evropska nedjelja sporta je dogadjaj pokrenut od strane Evropske komisije. Cilj je razvoj sporta i fizičke aktivnosti. Dogadjaj koji se ove godine realizuje u skoro svim zemljama Evrope po sedmi put. Evropska nedjelja sporta je usmjerana na podsticanje gradjana na bavljenjem sportom i fizičkom aktivnošću bez obzira na godine, pol i fizičku spremu, kao i edukaciju građana o zdravom načinu života.
Unisport Village 2021 je multisportski, zabavni događaj za djecu, mlade, studente i odrasle. Na programu su sportovi kao što je odbojka, stoni tenis, badminton, biciklizam, šah ali i igre za sve posjetioce. Pored zadovljstva što će se oprobati u nekom od sportova ili igara za sve učesnike su obezbijđene nagrade.
Obzirom da je događaj najavljen za četvrtak 30. septembar. 2021. a da vremenski uslovi nijesu povoljni, isti se odlaže. O naknadnom terminu ćete biti obaviješteni!
Pratite nas!
#BeActive

Related Posts