Danas je na terenima TK AS u Podgorici u organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica održano Studentsko prvenstvo Crne Gore u tenisu. Učešće je uzelo ukupno 32 studenta sa svih crnogorskih univerziteta.

 

U veoma jakoj konkurenciji viđeno je dosta zanimljivih mečeva a titulu je odbranio prošlogodišnji šampion Matija Bulatović, student Medicinskog fakulteta. On je u finalu savladao Andriju Jokovića sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje rezultatom (9:3) i tako zasluženo odbranio tron.

 

Prethodno, u polufinalu je Bulatović slavio ubjedljivo (9:0) protiv Bojana Milića  sa Ekonomskog fakulteta, dok je Joković svom protivniku u polufinalu prepustio samo jedan gem, pa je trijumfovao rezultatom (9:1) protiv Bogdana Danilovića sa Građevinskog fakulteta.

 

Studentski sportski savez i Opštinski studentski sportski savez Podgorica izuzetno su zadovoljni odzivom studenata za učešće na turniru a posebnu zahvalnost za odlične uslove i gostoprimstvo dugujemo Teniskom klubu AS i direktoru Miloradu-Mišku Asanoviću koji je i uručio medalje i diplome najboljima.

 

Related Posts