I ove kao i predhodnih godina, u organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica, startovaće Studentska liga Crne Gore u futsalu. Koristimo ovu priliku da pozovemo studente Vašeg fakulteta da se organizuju i uzmu učešće u ligi. Studentska liga Crne Gore u futsalu jedan je od najvećih studentskih sportskih događaja na nacionalnom nivou  i svake godine aktivno učešće uzme preko 250 studenata.
Da bi se ekipa pravilno prijavila za SLCG u futsalu neophodno je pripremiti sljedeću dokumentaciju:
  1. Popunjenu Generalnu formu do Generalnog tehničkog sastanka
  2. Potvrde o studiranju za sve Igrace (potvrda mora biti izdata, pečatirana i potpisana od strane Studentske službe fakulteta) za studijsku 2018-2019. godinu, do prve utakmice.
  3. Ljekarska uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti za bavljenje sportom za sve igrače (dostaviti do prve utakmice) – Obavezno!
  4. Kopiju lične karte za sve igrače, do prve utakmice (ili ličnu kartu na uvid prije svakog meča)
Jedan fakultet može prijaviti samo jednu ekipu.
Važni datumi:
31.10.2018                 krajnji rok za prijave ekipa
31.10.2018                14 časova – Generalni tehnički sastanak i žrijeb (Multimedijalna sala SKC UCG)
03.11.2018                 Početak lige
Nakon Generalnog tehničkog sastanaka i žrijeba neće biti moguće naknadno prijaviti ekipu. Ekipa se smatra prijavljenom ukoliko je kompletirala dokumentaciju.
Prije početka žrijeba Takmičarska komisija će pregledati pristiglu dokumentaciju i konstatovati koje su ekipe pravilno izvršile prijavu.
U zavisnosti od broja pravilno prijavljenih ekipa napraviće se sistem takmičenja o čemu će odlučiti Takmičarska komisija za futsal. Na Generalnom tehničkom sastanku biće objavljene propozicije SLCGF u kojima će biti definisan sistem takmičenja kao i ostale pojedinosti.

Related Posts