Uslijed velikog interesovanja među studentima, Studentski sportski savez Crne Gore  organizuje takmičenje u minifudbalu. Koristimo ovu priliku da pozovemo studente Vašeg fakulteta da se organizuju i uzmu učešće u takmičenju. Očekujemo prijave preko 40 studentskih ekipa sa različitih fakulteta/univerziteta.
Ekipu čini od 6 do 18 igrača – studenata koji mogu biti sa različitih fakulteta. Sistem takmičenja i pravila biće objašnjeni na Tehničkom sastanku.
Da bi se ekipa pravilno prijavila za SKCG u minifudbalu neophodno je pripremiti sljedeću dokumentaciju:
  1. Popunjenu Generalnu formu dostaviti na mail [email protected]
  2. Potvrde o studiranju za sve Igrace (potvrda mora biti izdata, pečatirana i potpisana od strane Studentske službe fakulteta) za studijsku 2018/2019. godinu (dostaviti do prve utakmice)
  3. Ljekarsko uvjerenje o sposobnosti za bavljenje sportom za sve igrače (može od izabranog doktora, dostaviti do prve utakmice)
  4. Lične karte na uvid za svakog igrača prije svake utakmice
Važni datumi:
23.05.2019. krajnji rok za prijave ekipa
23.05.2019. u 15 časova – Generalni tehnički sastanak i žrijeb za kup (Multimedijalna sala SKC UCG)
25.05.2019. Početak takmičenja
Prije početka žrijeba Takmičarska komisija će pregledati pristiglu dokumentaciju i konstatovati koje su ekipe pravilno izvršile prijavu.
U zavisnosti od broja pravilno prijavljenih ekipa napraviće se sistem i kalendar takmičenja o čemu će odlučiti Takmičarska komisija za mali fudbal. Na Generalnom tehničkom sastanku biće objavljene propozicije SKCG MF u kojima će biti definisane sve pojedinosti.
Ističemo da je učešće u Studentskom kupu Crne Gore u minifudbalu besplatno.