Uslijed velikog interesovanja među studentima, Studentski sportski savez Crne Gore i Opštinski studentski sportski savez Podgorica organizuju takmičenje u minifudbalu. Koristimo ovu priliku da pozovemo studente Vašeg fakulteta da se organizuju i uzmu učešće u takmičenju. Očekujemo prijave preko 40 studentskih ekipa sa različitih fakulteta/univerziteta.

 

Ekipu čini od 6 do 18 igrača – studenata koji mogu biti sa različitih fakulteta. Sistem takmičenja i pravila biće objašnjeni na Tehničkom sastanku.

 

Da bi se ekipa pravilno prijavila za SKCG u minifudbalu neophodno je pripremiti sljedeću dokumentaciju:

 

  1. Popunjenu Generalnu formu dostaviti na mail [email protected]
  2. Potvrde o studiranju za sve Igrace (potvrda mora biti izdata, pečatirana i potpisana od strane Studentske službe fakulteta) za studijsku 2017/2018. godinu (dostaviti do prve utakmice)
  3. Ljekarsko uvjerenje o sposobnosti za bavljenje sportom za sve igrače (može od izabranog doktora, dostaviti do prve utakmice)
  4. Lične karte na uvid za svakog igrača prije svake utakmice

 

Važni datumi:

30.05.2018. krajnji rok za prijave ekipa

30.05.2018. u 15 časova – Generalni tehnički sastanak i žrijeb za kup (Multimedijalna sala SKC UCG)

02.06.2018. Početak takmičenja

 

Prije početka žrijeba Takmičarska komisija će pregledati pristiglu dokumentaciju i konstatovati koje su ekipe pravilno izvršile prijavu.

 

U zavisnosti od broja pravilno prijavljenih ekipa napraviće se sistem i kalendar takmičenja o čemu će odlučiti Takmičarska komisija za mali fudbal. Na Generalnom tehničkom sastanku biće objavljene propozicije SKCG MF u kojima će biti definisane sve pojedinosti.

 

Ističemo da je učešće u Studentskom kupu Crne Gore u minifudbalu besplatno.

 

 

Related Posts