U organizaciji Studentskog sportskog saveza Crne Gore i Opštinskog studentskog sportskog saveza Podgorica, početkom decembra startovaće Studentski kup Crne Gore u rukometu. Koristimo ovu priliku da pozovemo studente Vašeg fakulteta da se organizuju i uzmu učešće u takmičenju. Studentski kup Crne Gore u rukometu jedan je od najatraktivnijih studentskih sportskih događaja na nacionalnom nivou.

Važni datumi:
05.12.2018		krajnji rok za prijave ekipa
06.12.2018.	u 14 časova - Generalni tehnički sastanak i žrijeb za kup                            (Multimedijalna sala SKC UCG)
08/09.12.2018.	Planirani početak takmičenja

Ističemo da je učešće u Studentskom kupu Crne Gore u rukometu besplatno. Način prijave i potrebna dokumentacija navedeni su u prilogu.


Da bi se ekipa pravilno prijavila za SKCG u rukometu neophodno je pripremiti sljedeću dokumentaciju:

1.	Popunjenu Generalnu formu (nalazi se u prilogu), do Generalnog tehničkog sastanka
2.	Potvrde o studiranju za sve igrače (potvrda mora biti izdata, pečatirana i potpisana od strane Studentske službe fakulteta) za studijsku 2018-2019. godinu, do prve utakmice.
3.	Ljekarska uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti za bavljenje sportom za sve igrače (dostaviti do prve utakmice)
4.	Kopiju lične karte za sve igrače, do prve utakmice (ili ličnu kartu na uvid prije svakog meča)
5.	Fotografije igrača za akreditacije

Jedan fakultet može prijaviti samo jednu ekipu.

Nakon Generalnog tehničkog sastanaka i žrijeba neće biti moguće naknadno prijaviti ekipu. Ekipa se smatra prijavljenom ukoliko je kompletirala dokumentaciju.

Prije početka žrijeba Takmičarska komisija će pregledati pristiglu dokumentaciju i konstatovati koje su ekipe pravilno izvršile prijavu.

 

Related Posts