Za vikend su u sali SKC Univerziteta Crne Gore odigrani eliminacioni mečevi u I-A i I-B Studentskoj ligi Crne Gore u futsalu.

U prvom četvrtfinalnom meču, aktuelni šampioni ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, savladala je ekipu Mašinskog fakulteta rezultatom 2:0. Nakon što su poveli golom Popovića u 8. minutu, ekipa iz Nikšića odlučila se na čuvanje rezultata i igru na kontre. Takva igra donijela je još jedan pogodak u finišu meča pa se ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje zasluženo plasirala u polufinale.

Ništa manje neizvjestnosti nije viđeno ni u drugom četvrtfinalnom meču. Ekipa PMF-a uspjela je da savlada ekipu Ekonomskog fakulteta rezultatom 4:3 pa će se tako po prvi put naći u polufinalu Studentske lige u futsalu.

Ranije su, kao prvoplasirani u svojim grupama, direktan plasman u polufinale obezbijedile ekipe Studentski dom NK i Građevinski fakultet.

U Prvoj B Studentskoj ligi plasman u finale i obezbijeđen plasman u I-A ligu ostvarile su ekipe Policijske Akademije i Medicinskog fakultet koje su dosta ubjedljivo savladale Biotehnički fakultet odnosno ekipu FPEP Bar.

 

I-A Studentska liga Crne Gore

Četvrtfinale:

 

Mašinski fakultet – Fakultet za sport i fizičko vaspitanje 0:2 (0:1)

Sudije: Čađenović Vesko i Ćetković Saša

Strijelci: Popović u 8, Globarević u 40. minutu za Fakultet  za sport i fizičko vaspitanje.

Mašinski fakultet: Mršović, Jelovac, Ćulafić, Cimbaljević, Avdić, Husović, Puzović

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje: Simonić, Dr.Baćović, Di.Baćović, Raketić, Veljović, Globarević, Perović, Janković,  Kalač, Popović.

 

 

Ekonomski fakultet – Prirodno-matematički fakultet  3:4 (2:2)

Sudije: Čađenović Vesko i Ćetković Saša

Strijelci: Ajković u 13 i 15, Pejović u 36. minutu za Ekonomski fakultet, Vujović u 10, 37, Popović 14, Drobnjak u 25. minutu za PMF.

Ekonomski fakultet: Đurović, Mihailović, Pejović, Ajković, Mićović, Pavlović, Kovačević, Kostić, Dervišević, Aleksić.

PMF: Stamatović, Nedović, Marković, Mešter, Popović, Drobnjak, Vujović.

 

 

 

I-B Studentska liga Crne Gore

Polufinale:

Medicinski fakultet – FPEP Bar 12:7 (8:2)

Sudije: Čađenović Vesko i Ćetković Saša

Strijelci: Stamatović u 1, 8, Golubović 2, Zejnilović 7, 14, 20, Kurgaš 11, Kurtagić 12, 13, Hasković 26, Čindrak 31, Ramović u 33. minutu za ekipu Medicinskog fakulteta, Bešović u 9, 15, 36, 39, 40, Vujović 33, Rašović u 34. minutu za FPEP Bar.

Medicinski fakultet: Zejnilović, Stamatović, Hasković, Golubović, Čindrak, Kurgaš, Kurtagić, Sadiković, Ramović.

FPEP Bar: Kalač, Radulović, Sekulović, Vujović, Rašović, Bešović.

 

 

Policijska Akademija – Biotehnički fakultet 9:2 (3:0)

Sudije: Čađenović Vesko i Ćetković Saša

Strijelci: Bulatović u 7, 29, N.Ćalasan 11, 35, 39, Milačić 13, 30, 31, Bušković u 36.minutu za Policijsku Akademiju, Bojanić u 28, Obradović u 40. minutu za Biotehnički fakultet.

Policijska Akademija:  M.Ćalasan, Durković, Ćorović, Brković, Rebronja, Knežević, Đurđevac, Bušković, Bulatović, N.Ćalasan, Rakočević, Milačić.

Biotehnički fakultet: Roćen, Bojić,  Bujišić,  Ječmenica, Obradović, Babović, Bojanić.

Related Posts