Danas i juče su u sali Sportsko kulturnog centra odigrane dvije četvrtfinalne utakmice YU Planet Studentske lige Crne Gore u futsalu, kao i polufinalni mečevi druge lige.

Studenti Prirodno-matematičkog fakulteta i Studentskog doma iz Nikšića pridružili su se Građevinskom i Ekonomskom fakultetu koji su plasman u polufinale obezbijedili kao prvoplasirani u grupnoj fazi.

Studentski dom iz Nikšića slomio je otpor rivala tek u drugom poluvremenu. Dugo je Pravni fakultet odolijevao, prije svega zahvaljujući fenomenalnim odbranama Luke Mirkovića, imao i prednost 0:1, ali je tim iz Nikšića dominirao na terenu. Nakon što je se na odmor otišlo sa 1:1, Nikčević je donio prednost ekipi iz Nikšića da bi Filip Vuković sa dva pogotka obezbijedio mirnu završnicu i plasman u polufinale. Pejović je postavio konačnih 5:2 u posljednjim trenucima meča.

I drugi četvrtfinalni meč završen je identičnim rezultatom, 5:2 u korist ekipe Prirodno-matematičkog fakulteta. Meč je počeo dinamično, igralo se otvoreno od prvog minuta. Kuriozitet predstavlja činjenica da su Vujović i Popović pogađali i svoju i mrežu Elektrotehničkog fakulteta. Dileme oko putnika u polufinale otklonio je Filip Popović svojim drugim golom u finišu meča a Bulatović je svojim drugim golom postavio konačnih 5:2.

U finale druge lige plasirali su se Medicinski fakultet i druga ekipa Ekonomskog fakulteta. Na krilima fenomenalnog Vildana Čindraka, koji je postigao čak 6 golova, Medicinski fakultet je opravdao ulogu prvog favorita druge lige i slavio 12:1 protiv Arhitektonskog fakulteta.

Goleada je viđena i u drugom polufinalu gdje je Ekonomski fakultet II slavio protiv druge ekipe Elektrotehničkog fakulteta rezultatom 7:4.

 

I YU Planet liga

 

Četvrtfinale:

 

Studentski dom NK – Pravni fakultet 5:2 (1:1)

Sudije: Žarko Markuš i Veselin Čađenović

Strijelci: Gardašević u 14, Nikčević 25, F. Vuković 28, 38, Pejović u 39. minutu za Studentski dom NK, Todorović u 11 i 40. minutu za Pravni fakultet.

Studentski dom NK: Pejović, Raketić, Nikčević, Vujačić, Gardašević,K. Vuković, Goranović, F.Vuković

Pravni fakultet: Mirković, Todorović, Vešović, Jovančević, Žujović, Delić, Pejović, Minić, Nešović.

 

Elektrotehnički fakultet – Prirodno-matematički fakultet 2:5 (2:3)

Sudije: Žarko Markuš i Veselin Čađenović

Strijelci: Vujović (autogol) u 7, Popović (autogol) u 17. minutu za ETF, Vujović u 3, Bulatović 12, 39, Popović u 18 i 38. minutu za PMF.

ETF: Đešević, Kastratović, Kandić, Rakić, Babović, Boričić, Vukanić, Čolović.

PMF: Anđelić, Vujović, popović, Drobnjak, Bulatović, Marković, Skenderović

 

 

 

 

II YU Planet liga

Polufinale:

 

Ekonomski fakultet II – Elektrotehnički fakultet 7:4 (2:1)

Sudije: Žarko Markuš i Veselin Čađenović.

Strijelci: Orahovac u 6, Vojinović 17, 26, Mijović 23, Perković 27, Drljević u 36 i 40. minutu za Ekonomski fakultet II, K.Pepić u 11, 37 i 40, Ilić u 31. minutu za ETF II.

Ekonomski fakultet II: Đurović, Orahovac, Mijović, Perković, Kankaraš, Drljević, Vojinović, Kuč, Kostić, Boljević.

Elektrotehnički fakultet II: Golubović, Babović, Murić, Rakočević, Ilić, K.Pepić, I.Pepić, Vujačić.

 

Medicinski fakultet – Arhitektonski fakultet 12:1

Sudije: Žarko Markuš i Veselin Čađenović.

Strijelci: Kurtagić u 7, Kajević (autogol) 8, Čindrak 9, 22, 26, 31, 32, 36, Kurgaš 13, 19, Šahmanović 33, Hasković u 37. minutu za Medicinski fakultet, Kajević u 27. minutu za Aritektonski fakultet.

Medicinski fakultet: Sadiković, Šljivančanin, Kurtagić, Golubović, Čindrak, Hasković, Kurgaš, Šahmanović.

Arhitektonski fakultet: Janjić, Veličković, Radović, Žurić, Kajević, Durović.

Related Posts