Dosadašnjem predsjedniku Studentskog sportskog saveza Crne Gore Zoranu Medenici produžen je mandat na još četiri godine, to je epilog današnjeg glasanja na redovnoj izbornoj skupštini SSSCG održanoj u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.
Glasalo se i za predsjednika Skupštine saveza, a za novog predsjednika Skupštine izabran je dosadašnji menadžer SSSCG Miloš Vujošević. On je naslijedio Predraga Zečevića koji je u prethodnih 5 godina obavljao tu funkciju.
Nakon imenovanja Medenica je izjavio: “Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam dobio povjerenje delegata Skupštine Studentskog sportskog saveza Crne Gore. U izazovnim vremenima, uz podršku Ministarstva sporta i mladih, Savez je realizovao većinu planiranih aktivnosti, a tu su i neke nove ideje za naše studente. Imenovanje doživljavam kao podršku za moj dosadašnji rad u Savezu, ali i obavezu da još značajnijim angažmanom u narednom periodu doprinesem još boljim rezultatima. Nadam se da ćemo zajedno sa svim studentskim sportskim društvima ispuniti zacrtane planove za naredni period.”.

Related Posts